Ergin Yönet de dayanamadı

Ergin Yönet de dayanamadı Ergin Yönet de dayanamadı
A- A+

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın milletvekilliği döneminden bu yana sağ kolu olan ve Belediye Başkanı olduktan sonra da A Takımının içindeyer alan Özel Kalem Müdürü Ergin Yönet istifa etti.

Belediye yönetiminde tek adamlık hakimiyeti kurarak yol arkadaşlığı yaptığı isimleri tek tek diskalifiye eden Başkan Özcan'ın baskılarına ve tutarsız davranışlarına dayananayan Yönet, bugün aralarında yaşanan tartışma sonrası istifasını sundu.

Başkan Özcan ile aralarında yaşanan tartışmada kendisine yönelik söylenen sözler sonrası makam odasını kapıyı vurarak terk eden Yönet, istifa dilekçesini verdi.

Başkan Özcan'ın bu olay sonrası Yönet'e bağlı olan Basın Yayın Birimini Oğuzhan Yalnız'a bağladığı, Yönet'i de Sanat Merkezinde görevlendirdiği öğrenildi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler