Esnafa Halkbank eziyeti

Özel Haber
Esnafa Halkbank eziyeti Esnafa Halkbank eziyeti
A- A+
Reklam

Bolu Sanayi Sitesinde bulunan Halk Bankası Şubesinin kapatılarak, Hükümet Meydanına taşınması esnafın tepkisini çekti.

Başta Sanayi Sitesi olmak üzere İzzet Baysal Küçük Sanayi Sitesi, Organize Sanayi Bölgesi, Çaydurt esnafı ve Sanayi/Çaydur kavşağı arasında bulunan işletmelerin kullandığı Sanayideki Halk Bankası Şubesinin hangi mantıkla Hükümet Meydanındaki iş merkezine taşındığına bir anlam verilemiyor.

Sanayi esnafının yürüyerek banka şubesindeki işlerini hallettiği, diğer şube müşterilerinin ise başta araç park yeri sorunu yaşamadan kolaylık şubeye ulaştıkları Sanayi Sitesi Halk Bankası Şubesinin trafiğin ve insanların en yoğun bulunduğu şehrin merkezindeki Hükümet Meydanına taşınmasına tepki gösteriyorlar.

Halk Bankasındaki işlemini yapmak için şehrin bir ucundan diğer ucuna gitmek zorunda bıraktırılan esnaf bir yandan da park yeri yüzünden sıkıntı yaşıyor. Hükümet Meydanına yakın olan Kızılay Otoparkının sürekli dolu olması, Atatürk Bulvarına araç parkına izin verilmemesi ve bölgeye yakın araç park yerlerinin olmaması nedeniyle Tabaklar ve Bahçelievler Mahallelerinin ara sokaklarına araçlarını park eden vatandaşlar, binbir zorlukla Halk Bankasına ulaşabiliyorlar.

Esnaf; kendileri için eziyete dönen taşınma kararının yeniden gözden geçirilmesini isterken, yetkililerden Sanayi Sitesi Şubesinin yeniden açılması talebinde bulunuyorlar.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler