ESPRESSOLAB BOLU KAPILARINI AÇIYOR

ESPRESSOLAB BOLU KAPILARINI AÇIYOR ESPRESSOLAB BOLU KAPILARINI AÇIYOR
A- A+
Reklam

İlimizin önemli iş insanlarından FAY Yamaner Mücevher sahibi iş insanı Fatih Yamaner, Türkiye’nin en yenilikçi kahve zinciri olan Espressolab markasını Bolu’ya getiriyor. Espressolab’ın açılışı 3 Aralık Cumartesi günü saat 13.00’da Rezidans 14’te yapılacak. Yamaner, sosyal medya hesabından Bolu halkını açılışa davet etti.

Türkiye’nin en yenilikçi kahve zinciri olarak; kahve tutkunlarına dünyadaki gurme kahve kültürünün değişik tatlarını sunan Espressolab Bolu’da kapılarını kahve tutkunlarına açıyor.

Global bir marka olma yolunda ilerleyen şirketin kavurma merkezi, Türkiye ve yurt dışında toplam 121 mağazası bulunmakta. Şirket, 2022 yılı içende mağaza sayısını 200’e çıkarmayı hedeflemekte.

“YENİ SEKTÖRÜMÜZE MERHABA DİYECEĞİZ”

FAY Yamaner Mücevher sahibi iş insanı Fatih Yamaner, Espressolab kahve markasının kapı açılışının öğle saatlerinde olacağını dile getirerek;  Kıymetli büyüklerimiz, akrabalarımız, dostlarımız ve arkadaşlarımız yarın 3 Aralık Cumartesi günü saat 13.00 de kapı açılışı ile yeni sektörümüze Rezidans14 A Blokta “Merhaba” diyeceğiz. Ayrıca açılışa özel saat 16.00 ve 18.00 saatleri arasında canlı performans DJ ve müzik etkinliği ile açılışımıza gençlerin enerjisi ile renk katmak istedik” dedi.

“ESPRESSOLAB, TÜRKİYE’DEKİ İLK AÇIK MUTFAK MAĞAZASI DENEYİMİNİ BOLU’DA MİSAFİRLERİMİZLE BULUŞTURUYOR”

Yamaner, Türkiye’de ilk defa açık mutfak deneyiminin Bolu’da olacağının altını çizerek; “Espressolab markası “yüzde yüz yerli ve milli” bir kahve konsepti markası olup, Avrupa’nın en büyük kahve konsept mağazasına da sahiptir.  Espressolab, Türkiye’deki ilk açık mutfak mağazası deneyimini Bolu’da misafirlerimizle buluşturuyor. Espressolab Bolu mağazamız mutfaktan tabağa kadar uzanan bütün süreci, hazırlama aşamalarını camekanda misafirlerine izleme imkânı sunuyor. Misafirlere sunduğu nitelikli kahvelerinin yanında yiyecek grubunda da aynı titizliği gösteren Espressolab, popüler olma kaygısından uzakta lezzet ve kaliteyi birinci sırada tutarak üretim yapıyor. Donuk ürünlerin kullanılmadığı ve katkı malzemelerinin üretime dahil edilmediği mutfaklarında tatlı ve tuzlu birçok çeşit ürünü el yapımı ve günlük olarak üretiliyor” şeklinde konuştu.

“AÇILIŞ GÜNÜMÜZDE SİZLER İLE BERABER OLMAKTAN MUTLULUK DUYACAĞIZ”

FAY Yamaner Mücevher sahibi iş insanı Fatih Yamaner, açılışa Bolu halkını davet ederek; “Kuyumculuk sektöründen sonra; aynı profesyonellik ve amatör heyecan ile uzun ve yeni bir yolculuğun ilk adımını 3 Aralık Cumartesi günü atıyor olacağız. Açılış günümüzde sizler ile beraber olmaktan mutluluk duyacağız” ifadelerini kullandı.

 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler