Arz-ı endam eyleyip geldi

Arz-ı endam eyleyip geldi Arz-ı endam eyleyip geldi
A- A+
Reklam

23 Kasım sabah erken saatlerde Düzce’de meydana gelen 5,9 şiddetindeki depremin üzerinden 8 gün geçtikten sonra kameralar, fotoğraf makinaları eşliğinde yıkımın en çok yaşandığı Gölyaka ilçesine giden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, PR çalışması için gerekli görüntüyü aldıktan sonra kentten ayrıldı.

Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, Belediye Meclis Üyesi Tahsin Mert Karagöz, Basın Yayın Birimi Müdürü Ergin Yönet ve Basın Yayın biriminde çalışan tüm ekiple birlikte deprem felaketinin üzerinden 8 gün geçtikten sonra Gölyaka’ya ziyaret gerçekleştiren Özcan, çadır ve konteynır kentlerde yaşam mücadelesi veren depremzedeleri ziyaret etmek yerine ilçe merkezinde görüntü toplamayı tercih etti.

Deprem yaralarını sarmak için gece gündüz çalışan 5 bin 500’e yakın personele selam vermeden, çadır ve konteynırlarda yaşam mücadelesi veren 4 bin aileye bir ihtiyacınız var mı demeden, evi yıkılan 457 ailenin yanlarına uğramayan Özcan, ilçedeki bir kısım kahve ve esnaf ziyaret etti. Ayrıca Özcan, mevkidaşı olan Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan’a da uğramadı.

AK Partili yetkililerden tarafından dışlandığını ve kendisinin Bakan programları dahil kentte yapılan ziyaretlere davet edilmediği için sık sık serzenişte bulunan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın, söylemi ile eylemi tutarsızlık gösterdi. 

Yerel yönetimin başı olarak depremden en çok etkilenen ve 8 gündür neredeyse ilçe Halkına hizmet etmeye çalışan Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan’a nezaketen de olsa bir geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirmeyen Başkan Özcan, Gölyaka’da bol bol resim çektirerek, kendisine gösterilen ilginin kayıtlarını aldırarak şehirden ayrıldı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın Gölyaka ziyareti hakkında bilgi aldığımız Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan, ziyaretten haberi olmadığını söyledi. Haberi olsaydı Özcan’ı karşılayarak isterse kendisine de eşlik etmekten çekinmeyeceğini de belirten Demircan, Özcan’a Gölyaka’ya yaptığı ziyaret için teşekkür etti.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler