Bakan Yardımcısının randevusunu iptal ettirmişler

Bakan Yardımcısının randevusunu iptal ettirmişler Bakan Yardımcısının randevusunu iptal ettirmişler
A- A+
Reklam

Bolu’ya temaslarda bulunmak üzere geçtiğimiz günlerde gelen Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede'nin programıyla ilgili Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan şok bir iddiada bulundu.

AK Partili Hükümet mensupları ve Bolu’daki temsilcileri tarafından kendilerinin yok sayıldığı iddiasını her fırsatta dile getiren Başkan Özcan, bununla ilgili bir örnek vererek, iddiasını tekrarladı.

Kendilerine tarafsızlık ilkesi ışığında yaklaşılmadığını belirten Özcan, geçtiğimiz günlerde ilimize bir dizi ziyaretler yapmak için Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede'nin programında önce kendisinden randevu istediğini, ardından randevunun iptal ettirildiğini söyledi.

Bolu’yu tarafsız bir şekilde yönetmeye çalıştıklarını fakat aynı karşılığı alamadıklarını söyleyen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan; “Geçen Teknoloji ve Sanayi Bakan Yardımcısı bizden randevu istemiş. Ben de şaşırdım. Acaba eski Milletvekili arkadaşım falan mı diye baktım, değil. Sonradan benden alınan randevuyu iptal ettirmişler. Biz elimizden geldiğince şehri tarafsız bir şekilde yönetmeye çalışıyoruz. Hiçbir AK Partili müteahhit, benim siyasi görüşümden dolayı Belediyede işim olmuyor diye şikayet duydunuz mu? Veya bir MHP’li arkadaşımız böyle bir şey söyledi mi? İşte adaletli yönetmek bu” diye konuştu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler