Farkını yine fark ettirdi

Farkını yine fark ettirdi Farkını yine fark ettirdi
A- A+
Reklam

Bolu Belediyesi Başkan Yardımcılığı ve Belediye Meclis Üyeliğinden istifa ederek CHP'den Milletvekili Aday Adayı olan Asuman Şentürk Tekin müracaat dosyasını genel merkeze sundu.

Bolu Belediye Başkan Yardımcılığı döneminde kendisine bağlı; İmar ve Çevre Şehircilik, Etüt Proje, Araştırma ve Geliştirme, Yapı Kontrol Müdürlükleri gibi hayati birimlerde gösterdiği başarılı çalışmaları ile dikkatleri üzerine çeken, görevi süresince de vatandaşlarla kurduğu iletişim sayesinde herkesin takdirini kazanan Asuman Şentürk Tekin, bir kere daha gönüllere girdi.

Siyasi Partilerden Milletvekili Aday Adaylığı için müracaat eden isimlerin şaşalı aday adaylık müracaat törenlerinin aksine, her zamanki gibi şov yapmadan, sessiz ve mütevazi bir şekilde CHP Genel Merkezinde adaylık başvurusunu yapan Asuman Şentürk Tekin, bu hareketiyle de diğer aday adaylarına örnek oldu.

CHP Genel Merkezinde CHP'nin üst düzey yöneticileri ile de fikir alışverişinde bulunan Asuman Şentürk Tekin yaptığı açıklama da ise; “bu yola çıkarken tek amacının Bolu ve Bolu halkına hizmettir” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler