Fay Yamaner Mücevher'e özel teşekkür

Fay Yamaner Mücevher'e özel teşekkür Fay Yamaner Mücevher'e özel teşekkür
A- A+
Reklam

Sektöründe ülke genelinde öncü firmalar arasına ismini yazdırarak Bolu’nun gurur kaynağı olan yerli markamız Fay Yamaner Mücevher, bu başarısını 2022 yılı vergilendirme döneminde dereceye girerek taçlandırdı.

2022 yılı vergilendirme döneminde dereceye giren Fay Yamaner Mücevher Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yamaner’e, Bolu İl Defterdarı Hasan Çelik tarafından teşekkür belgesi verildi.

İlimizin sektöründe öncü firmaların olan ve 2022 vergilendirme döneminde Bolu’da 100 şirket arasında 54’ncü sırada yer alan Fay Yamaner Mücevher’e belge verildi.

Bolu İl Defterdarı Hasan Çelik ve Bolu Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Ozan tarafından bugün Fay Yamaner Mücevher’e gerçekleştirilen ziyaretle Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yamaner’e “Teşekkür Belgesi” takdim ettiler.

Fay Yamaner Mücevher’in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Bolu İl Defterdarımız Sayın Hasan Çelik ve Bolu Vergi Dairesi Müdürü Sayın Mehmet Ozan, Fay Yamaner Mücevher Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Fatih Yamaner’e ziyaretleri ve “Teşekkür Belgesi” takdimleri için şükranlarımızı sunarız. 2022 yılında Bolu’da en yüksek vergi tahakkuk eden 100 şirket içinde 54. sırada yer almanın ve en yüksek iş istihdamını sağlayan şirketler arasında yer aldığımız için memnuniyet içindeyiz” dedi.  

Bolu İl Defterdarı Hasan Çelik ise yaptığı kısa açıklamada; “2022 yılında yüksek istihdam sağlayarak öncü ve örnek olmanız nedeniyle kutlar, ülke ekonomisine yaptığınız değerli katkılardan dolayı TEŞEKKÜR eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim” ifadelerine yer verdi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler