Gazeteci Genç'ten haddini aşan sözler

Gazeteci Genç'ten haddini aşan sözler Gazeteci Genç'ten haddini aşan sözler
A- A+
Reklam

Ulusal TV 24 kanalında yayımlanan, “Günün Manşeti” programında TV 24 Editörü Murat Çiçek ve Sabah Gazetesi Yazarı Hikmet Genç, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bolu Belediyesinin yapımını tamamladığı yeni itfaiye binasının açılışı için 15 Eylül tarihinde Bolu’ya gelmesini yorumladı. 

Akşener’in Bolu’ya gelmesini CHP’ye mesaj olarak yorumlayan Genç, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın 100 defa da aday olsa bir daha Bolu’da seçilemeyeceğini iddia ederken, haddini de aştı.

“Bolu şerefli, onurlu bir duruş sergileyecektir” diyerek Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın, Bolu Halkının oylarıyla seçildiğini unutan Genç, bir sonraki seçimlerde de Bolu Halkının gösterebileceği iradeye dil uzattı.

İstanbul’da oturduğu yerden Bolu Halkının oylarına bir anlamda ipotek koyma hadsizliğini gösteren Genç; Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın bir daha seçilemeyeceğini iddia ederek; “Tabi, Bolu adına söyleyeyim. Karşıma çıkında ekstradan sinirim bozuluyor. Hiç hak etmiyor. Benim de kökler o taraftan; Hendek, Bolu, Adapazarı, Düzce benim dede toprağıdır. Bolu bunu hiç hak etmedi. Zaten bir daha da geleceği yoktur. 100 defa da adaylığını koysa Bolu’dan bir daha seçilemez. Bolu şerefli, onurlu bir duruş sergileyecektir” sözleriyle hadsizlik yaptı.

Bir anlamda bir sonraki seçimlerde Bolu Halkının oylarına ipotek koyarken, Başkan Özcan’ı yapılacak bir seçimde yine oylarıyla göreve getirebilme ihtimaline de saygısızca yorumda bulundu. O zaman Genç'in ifadelerine göre; Bolu Halkı bir sonraki seçimlerde Başkan Özcan'ı yeniden göreve getirirse; şerefsizce ve onursuzca bir duruş sergilemiş olacak! Bolu Halkı adına karar verme ve namusları olan oylarına ipotek koyma hadsizliği yapan Genç'in bu ifadelerine, Bolu Halkı tepki gösterdi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler