GE-LE-ME-Dİ

GE-LE-ME-Dİ GE-LE-ME-Dİ
A- A+
Reklam

Boluspor Olağanüstü Kongresine gitmemek için Haziran ayı Bolu Belediyesi Meclisi 2’nci toplantısını kongre saati ile aynı saat ve güne denk getirdiği iddia edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kongreye katılmayarak iddiaları doğruladı.

Kanunen Meclis toplantısını başka bir günde yapma şansı varken veya birkaç oturumda daha önce yaptığı gibi Meclis Başkan Vekiline oturumu yönettirme imkanı varken Boluspor’un hayati kongresine katılmayan Özcan, tepkilerin odağı oldu.

Boluspor’un başarılı sonuçlar aldığı dönemlerde tribünlere çıkarak şovlar yapan, galibiyetler sonrası Başkan Savaş Abak’ın koluna girerek resimler çektiren Özcan, doğal Başkanı olduğu Boluspor Kulübünü ve Başkan Savaş Abak’ı yalnız bırakmayı tercih etti.

Saat 17.30’da başlayarak 1 saat 20 dakika süren Bolu Belediyesi Meclisi toplantısı saat 18.50 sıralarında bitti. Meclisin bittiğinde Boluspor kongresi devam ediyordu ve Kongre de saat 20.00 sıralarında bitti. Meclis toplantısı biter bitmez Kongreye gitme imkanı olan Başkan Tanju Özcan, Boluspor’a verdiği sözleri tutmayarak bu yıl Kulübe delikli bir kuruş vermemesinin camiada yarattığı tepkiyle karşılaşamamak için Özcan, kongreye gelmedi veya gelemedi.

 “Belediye Başkanına güvendik”

Tanju Özcan’ın kongreye gelmediğine dikkat çeken Boluspor Başkanı Savaş Abak ise konuşmasının son bölümünde çok net bir mesaj verdi. Daha önce de açıkladığı üzere; Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın 28 Mayıs 2022 tarihinde kongrede Boluspor camiası önünde, özelde de kendisine verdiği sözleri hatırlatan Abak; “Asıl bizi yoran, enerjimizi bitiren, bir önceki Genel Kurulda, sizlerin şahitliği huzurunda verilen sözlerin tutulmaması artık bardağı taşırdı. 28 Mayıs 2022 tarihinde Belediye Başkanına güvendik, tekrar Başkan olduk. Biz kongre tarihini 15-20 gün önceden almamamıza karşılık çok manidar aynı tarih ve aynı saatte Belediyede Meclis toplantısı var. Sizlere Nazım Hikmet’in çok güzel bir sözü var onunla veda etmek istiyorum; “Çok pahalı ödedim inanmanın bedelini”” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler