Reklam

Gecekondu Büfeler kaldırıldı

Gecekondu Büfeler kaldırıldı Gecekondu Büfeler kaldırıldı
A- A+

Bolu Belediyesi tarafından İzzet Baysal Caddesi’ne konulan büfeler, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın talimatıyla kaldırıldı.

Geçtiğimiz gün yaptığımız haberde dile getirdiğimiz, esnaf ve vatandaşların tepkisini çeken büfelerin kaldırılma gerekçesi olarak, Başkan Özcan’ın da konulan büfeleri beğenmemesi olduğu belirtildi.

Bolu Belediyesi; İzzet Baysal Caddesinde mevcut kestaneci, midyeci, pilavcı gibi mevcut satış yapan tezgahların daha düzenli ve estetik görünüme sahip büfelere taşınması için bir proje hazırlayarak, bir firmaya büfelerin yapım işini verdi. Firmanın büfeleri tamamlayarak yedekleriyle birlikte İzzet Baysal Caddesine koyması sonrası oluşan tepkiler nedeniyle duruma el koyan Başkan Özcan, firmanın caddeye yerleştirdiği büfelerle Belediyenin istediği büfelerin aynı olmadığını fark etti.

Bunun üzerine ilgili müdürlere talimat vererek durumun düzeltilmesi ve büfelerin caddeden kaldırılması talimatını veren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, esnaf ve vatandaşın sesine kulak vererek, İzzet Baysal Caddesinin estetikten yoksun yapılarla işgal edilmesinin önüne geçti.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Ekrem Kesmen (1 yıl önce)
    Aklın yolu birdir. Halkın sesini dinleyen doğruyu bulur ve kazanır.
    0
    0
    Yanıtla
Manşet haberler