Asriad'lı iş insanları Bolu'da buluştu

Asriad'lı iş insanları Bolu'da buluştu Asriad'lı iş insanları Bolu'da buluştu
A- A+
Reklam

ASRİAD İş Geliştirme Başkanlığı tarafından organize edilen 9. Bölgesel Ticaret Toplantısı Bolu Şubesinin ev sahipliğinde; ASRİAD Genel Başkanı Adnan Danışman, İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Engin Doğan ve Genel Merkeze kayıtlı iş insanının katılımıyla Karpalas Otel’de yapıldı.

Genel Merkez ve şubeler arasındaki ticari toplantı ve ilişkilerin önemine vurgu yapan ASRİAD Genel Başkanı Adnan Danışman, toplantıda yaptığı konuşmada Bolu şubesinin gösterdiği ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. ASRİAD olarak hedeflerinin ülke ihracatının yüzde 1'ini gerçekleştirmek olduğunu dile getiren Danışman; “2,5 milyar dolarlık ihracatın bünyelerindeki iş insanları tarafından gerçekleştirilmesi adına her türlü katkıyı vermekteyiz. Pandemi ve Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş sonrası sarsılan ülke ekonomimizi ancak ihracat yaparak aşabiliriz. Ülke çapında ara mala ihtiyacımız bulunuyor ve bu ara malı üretmek gerek iş insanlarımız gerekse ülke ekonomimiz açısından büyük önem taşımaktadır. Dünya çapında yaşanan gelişmeler ve global ekonomik kriz ele alındığında 2024 yılına kadar bazı sıkıntılar yaşanacaktır ama ülke olarak bu tarihten sonra önümüz açık olacak” diye konuştu.

Toplantıya ev sahipliği yapan Bolu Şube Başkanı Kadir Biçer ise yaptığı konuşmada Genel Merkez Yönetimi ile teşkilat mensuplarını Bolu'da ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, özellikle AİRİAD Üyesi iş insanlarını Bolu’ya yatırım yapmaya davet etti.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler