Gençler toprağa veriliyor

Gençler toprağa veriliyor Gençler toprağa veriliyor
A- A+
Reklam

Dün yaşanan vahşi cinayet ve intihar sonrası yaşamlarını yitiren gençler bugün toprağa veriliyor. İddialara göre cinayetin arkasında saplantılı aşk var.

Olay, dün saat 12.15 sıralarında Alpagutbey Mahallesi Kuvayı Milliye bulvarında meydana geldi. Öğle saatlerinde Umutcan İlter, buluştuğu sevgilisi Selcan Dönmezer tartışma yaşadı. Yaşanan tartışmanın ardından Umutcan İlter, belinden çıkardığı tabancayla sevgilisi Selcan Dönmezer’e kurşun yağdırdı. Genç kız kanlar içerisinde yere yığılırken Umutcan İlter daha sonra tabancayı başına dayayarak tetiğe bastı.

Olay yerine gelen sağlık ekiplerince Bolu Köroğlu Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ne kaldırılan ağır yaralı İlter ve Dönmezer, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Mengen ilçesi Mamatlar Köyü'nden olan ve Antalya'da Anaokulu öğretmeni olarak görev yapan Selcan Dönmezer ve Merkeze bağlı Yukarı Çamlı Köyünden Umutcan İlter'in cenazeleri bugün köylerinde defin edildi. 

İddialara göre Dönmezer ve İlter eski sevgilisi oldukları, okulların tatil olması nedeniyle Bolu'da olan ve dün akşam Antalya'ya bilet aldığı öğrenilen Selcan Dönmezer'in, eski sevgilisi Umutcan İlter’in ısrarı üzerine son kez buluştukları ortaya çıktı.  

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler