Hacı Münevver Gökdemir vefat etti

Hacı Münevver Gökdemir vefat etti Hacı Münevver Gökdemir vefat etti
A- A+
Reklam

Bolumuzun ve iş dünyasının sevilen Ailelerinden, şehrimizin ticari ve cemiyet hayatından önemli bir yere sahip olan Abant Yapı’nın sahibi Gökdemir Ailesinin çınarı Hacı Münevver Gökdemir vefat etti.

Evinde gördüğü uzun tedavi sürecinin ardından hastalığının ağırlaşması sonrası hafta başında İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesinde tedavisine devam edilen Hacı Münevver Gökdemir, 95 yaşında hayata gözlerini yumdu.

İş insanları Tahsin Gökdemir’in Annesi, Sabri, Eren ve Zafer Gökdemir’in Babaanneleri Hacı Münevver Gökdemir’in Cenazesi 16 Aralık Cuma (bugün) Ömerler Köyünde kılınacak Cuma ve Cenaze Namazı sonrası aynı köy mezarlığına defnedilecek. 

Bolu Postası Gazetesi olarak Hacı Münevver Gökdemir büyüğümüze Allah’tan rahmet, kıymetli büyüğümüz Tahsin Gökdemir başta olmak üzere sevgili kardeşlerimiz Sabri, Eren ve Zafer Gökdemir kardeşlerimiz nezdinde Gökdemir Ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler