Havuz gidecek, dertler bitecek

Havuz gidecek, dertler bitecek Havuz gidecek, dertler bitecek
A- A+
Reklam

Bolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Aylin Aydın’ın sürpriz bir şekilden görevden alınması sonrası yerine vekaleten atanan Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, çalışmalara hızlı başladı.

İzzet Baysal Caddesi Bankalar önünde bulunan süs havuzlarının bir türlü çalıştıramayan Bolu Belediyesi’ni böylesi büyük bir dertten kurtarmak için kolları sıvayan Başkan Yardımcısı Özdemir, havuzların içerisine moloz doldurtuyor.

Bankaların önünde yapılan kaldırım çalışması sonrası sökülen molozların havuzlara doldurulduğu görülürken, havuzların kapatılacağı mı sorusu akıllara geldi.

Oluşturulan yeşilliklerin altında banklarda dinlenen Bolu Halkının süs havuzlarına Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir’in sorumluluğundaki Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından mı yoksa Türkiye’de örnek gösterilecek projelere imza atan Fen İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Gülden Özaydın mı doldurtuyor bilinmiyor. 

Havuz olmadığı zaman sorun da yaşamayacak olan Park ve Bahçeler Müdürlüğü böylelikle Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir ile birlikte Bolu’da çalışmalara yeni bir boyut kazandırmış oldu.

Havuz probleminden kurtulan Bolu Belediyesi’nin bir türlü yeşillendiremediği ve bakımsızlıktan harabe görüntülerin yaşandığı mahalle aralarındaki parklara da nasıl bir çözüm bulacağını ise Bolu Halkı endişeyle bekliyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler