HDP sevicilerle bir araya geldi

HDP sevicilerle bir araya geldi HDP sevicilerle bir araya geldi
A- A+
Reklam

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, eylem ve söylemlerindeki tutarsızlıkların nedeniyle kendiyle çelişkiye düşmeye devam ediyor. HDP’yi ağır sözlerle kameralar karşısında eleştiren Başkan Özcan, HDP’nin en büyük destekçilerinden olan KESK Yöneticileriyle de kapalı kapılar ardında buluşuyor.

HDP’nin lokomotifliğini yaptığı Halkların Demokratik Kongresi’nin en önemli bileşeni olan, HDP’li Milletvekillerinin başına en ufak bir olay geldiğinde soluğu ya Genel Merkezlerinde ya da TBMM’de alarak destek mesajları yayınlayan ve yönetim sistemini de HDP’nin ki gibi “eş başkanlıkla” sürdüren KESK (Kamu Emekçileri Sendikası) Yöneticileri, 17 Aralık’ta Ankara’da yapacakları mitinge destek almak için Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın kapısını çaldılar.

KESK Eş Başkanı Mehmet Bozgeyik başkanlığındaki KESK Genel Merkezi Yöneticileriyle 7 Aralık’ta Bolu Belediyesinde bir araya gelen Başkan Özcan, bu buluşmayı sosyal medya hesaplarından ya da Basın Yayın Birimi aracılığıyla kamuoyuyla paylaşmadı.

Kapalı kapılar ardında gerçekleşen ve tek kare resim bile paylaşılmayarak kamuoyundan sır gibi saklanan KESK ziyareti, Başkan Özcan’ın 2015 yılında sert bir dille eleştirdiği ve HDP savunuculuğu ile itham ettiği KESK’in aynı platformda yer aldığı Eğitim Sen ile ilgili söylediği sözleri akıllara getirdi.

Tanju Özcan ile bir toplantı yaparak mitin için destek isteyen KESK Eş Başkanı Mehmet Bozgeyik ve beraberindeki Genel Merkez Yöneticileri ardından da Bolu Belediyesinde birim birim gezerek 17 Aralık’ta yapacakları mitinge Bolu Belediyesi çalışanlarını davet ettiler.

HDP ve HDP ile bağlantılı kurum, şahıs ve STK kim varsa kameralar karşısında sert dille eleştiren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın bu söylemlerinin aksine HDP’ye en fazla destek veren STK’ların başında gelen KESK Eş Başkanı ve Yöneticileriyle gerçekleştirdiği görüşme, 29 Mart’ta HDP oyları nereye gitti tartışmasını yine akıllara getirdi.

Özcan’ın KESK üst düzey yöneticileriyle yaptığı görüşme, KESK Eş Başkanı Mehmet Bozgeyik tarafından sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler