“HDP’ye lanet olsun..!”

“HDP’ye lanet olsun..!” “HDP’ye lanet olsun..!”
A- A+
Reklam

Vatan savunmasında şehit olan 12 vatan evladının ardından TBMM’de PKK terör örgütünü kınayan ortak bildiriye DEM (HDP) ile birlikte imza atmayan CHP’nin bu tavrı ülke gündemindeki sıcaklığını korurken, tartışmalara Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da katıldı.

2024 Yerel Seçimleri öncesi CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in, PKK’nın siyasi uzantısı olduğu iddia edilen DEM (HDP) işbirliği görüşmelerine tüm hızıyla devam ederken, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan yaptığı paylaşımda hem AK Parti Hükümetini eleştirdi hem de PKK’ya destek sağladığını iddia ettiği DEM (HDP) lanetledi.

“Pazarlık yapacağınıza terörün kökünü kazımalıydınız

AK Parti’nin terörün belinin kırıldığı bir dönemde iktidar olduğunu söyleyen Özcan; “Hükümet partisi AKP, PKK ile mücadele edeceğine hamaset yapıyor. Bölücü terör örgütünün belinin kırıldığı, eylem yapamaz halde iken ülke yönetimini teslim aldınız. Teröristlerle yaptığınız çirkin pazarlıklar, yürüttüğünüz çözüm süreçleri, sadece terörü azdırdı. Pazarlık yapacağınıza terörün kökünü kazımalıydınız!” dedi.

“Şehitlerimizin kemikleri sızlıyor..!”

PKK terör örgütüne destek sağlayan ABD, HDP ve türevlerini lanetleyen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan; “Bu PKK denen hain örgütüne, bu silahları ABD veriyor. Niye ABD’yi kınayan bir metin yayınlamıyor kimse? PKK’ya silah sağlayan ABD’ye de, onlara siyasi destek sağlayan HDP ve türevlerine de lanet olsun! ABD’ye NOTA dahi veremeyenlere de yazıklar olsun! Şehitlerimizin kemikler sızlıyor!” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

2 yorum yapılmış

  • Ramz (4 ay önce)
    Özcan seçim kazanmak için ne yapmak istiyor şimdiye kadar chp nin her dediğini yapan özcan şimdi seçim zamanı hem öyle hem böyle kazanmak için kime ne diyeceğini şaşırmış vaziyette chp sadece 25 yılda 1 dönem gelir gider her zaman öyledir istanbul ankara bolu hepsini kaybeder chp yalnız bolu da özcan partisiz gşrerse belki bi dönem daha zor fakat kazanabilir belki
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ali (4 ay önce)
    HDP ile ittifak yapıp seçime girenlere de Lanet Olsun deseydin ya bay başkan.
    %100
    %0
    Yanıtla
Manşet haberler