Akgül, CHP’yi topa tuttu

Akgül, CHP’yi topa tuttu Akgül, CHP’yi topa tuttu
A- A+
Reklam

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan 12 vatan evladı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda CHP’yi sert sözlerle eleştiren MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, TBMM’de 4 parti tarafından imza altına alınan PKK terörünün lanetlendiği metne DEM (HDP) ile birlikte imza atmayan CHP’nin Mustafa Kemal’in kemiklerini sızlattığını söyledi.

İlk olarak şehit haberlerinin ülke gündeminde gerektiği kadar yer almamasına sitem eden Akgül; Son 24 saatte 12 yiğidimizi,12 vatan evladımızı kaybettik. Hakeme atılan yumruk kadar, Polat saçmalıkları kadar gündemde kalamayacaklar belki ama unutmayalım 12 CAN,12 VATAN EVLADI...Ölünüzü, dirinizi, her gün birinizi, bir gün hepinizi hak ettiğiniz yere yollayacağız.. Kökünüzü kurutana kadar mücadeleye devam edeceğiz” dedi.

Ardından da CHP Kurultayındaki konuşmasında terör örgütü üyesi olmak suçundan hapiste yatan HDP’li Selahattin Demirtaş’a selam yollayan CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e göndermede bulunan Milletvekili Akgül; “Selahattin Demirtaş’a, Kavala’ya selam yollayanların benim gözüm de Apo’ya selam yollayandan farkı yoktur. Başbuğ Atatürk bugün sağ olsaydı sizin yüzünüze tükürürdü” ifadelerini kullandı.

“CHP, Şehitlerimizi Belediye seçimlerine değiştiler”

CHP’nin bildiriye imza atmamasının sebebinin 2024 Yerel Seçimlerinde DEM (HDP)’in desteğini almak istemesinden kaynaklandığını da iddia eden MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül; “CHP ve DEM Parti Şehitlerimiz için ortak bildiriye imza atamadılar. Şimdi siz Atatürkçü mü oldunuz? Şimdi siz şehit ailelerinin yüzüne nasıl bakacaksınız? CHP’nin DEM’lendiğini bir kere daha gördük!! Yazıklar olsun..

Eyy!! CHP, Şehitlerimizi belediye seçimlerine değiştiniz.. HDP desteği için Meclis ortak bildirisi PKK kınama metnine imza atamadınız.. Mustafa Kemal’in kemiklerini sızlattınız.. ifadeleriyle paylaşımda bulundu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler