Sağlık ordumuza 10 yeni Hekim geliyor

Sağlık ordumuza 10 yeni Hekim geliyor Sağlık ordumuza 10 yeni Hekim geliyor
A- A+
Reklam

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile gerçekleştirdiği görüşme sonrası Bolu’nun sağlıktaki eksikliklerinin giderildiğine dair her gün yeni bir müjdeli haber veren AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, Sağlık Bakanlığı tarafından Bolu'ya farklı branşlarda 10 yeni hekim ataması yapıldığını müjdeledi.

Sağlık Bakanlığı tarafından dün 2 yeni ambulansın ilimize kazandırıldığını açıklayan Coşkunyürek bu günde; Sağlık Bakanlığı tarafından 114. Dönem Devlet Yükümlülük Hizmeti çerçevesinde, Bolu’nun sağlık kadrosuna farklı branşlarda 10 hekimin katıldığını söyledi. Aralarında 6’sı uzman olmak üzere toplamda 10 tabip kadrosu açılarak Bolu'ya atamaları gerçekleştiğini açıkladı.

Coşkunyürek; 6 Uzman Tabip, 1 Anesteziyoloji ve Reanimasyon, 1 Göz Hastalıkları, 2 Ruh Sağlığı ve Hastalıkları, 1 Aile Hekimliği, 1 Çocuk Hastalıkları, 4 Tabibin Bolu Merkez, Kıbrıscık, Gerede ve Mudurnu İlçelerinde görevlendirileceğini ifade etti.

Bolu’ya hizmet sözünü yerine getirmeye devam edeceklerinin altını çizen AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek; “Sağlık Bakanlığımız tarafından Bolu'muza 6'sı uzman olmak üzere toplamda 10 hekim ataması yapıldı. Geçtiğimiz günlerde Sağlık Bakanımızı ziyaret ederek hem vatandaşlarımızdan hem de sağlık yöneticilerimizden gelen talepleri,  ilimizin ve ilçelerimizin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak Bolu'muz için birçok konuda desteklerini talep etmiştik. Hamd olsun girişimlerimiz ve Sayın Bakanımızın destekleriyle çabamızın meyvesini verdiğini görmekten, hemşehrilerimize olan hizmetlerimizin artacak olmasından büyük memnuniyet duyuyoruz. Bolumuza 2 yeni model tam teşekküllü ambulansımızın müjdesini de vermiştik, akabinde 10 yeni hekimimizi de Bolu'muza kazandırdık. Hemşehrilerime hayırlı olması diliyoruz” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler