“Kar Kaplanları” beyaz esarete teslim olmadı

“Kar Kaplanları” beyaz esarete teslim olmadı “Kar Kaplanları” beyaz esarete teslim olmadı
A- A+
Reklam

İlimiz genelinde etkili olan kar yağışı sonrası mesai kavramı gözetmeden aralıksız çalışan Kara yolları ekipleri, başta İstanbul'un Anadolu'ya açılan kapısı olan Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı Tüneli kesimi olmak üzere sorumluluğu altındaki tüm güzergahlarda vatandaşın mağdur olmaması için yoğun çaba gösterdiler.

Türkiye'nin en önemli trafik noktalarından biri olan Bolu Dağı geçişini açık ve güvenli tutmak için gece gündüz çalışan "Kar Kaplanları" adı verilen ekipler, kar bıçakları, tuz sericiler, iş makineleri gibi birçok araç karla mücadeleye hazır durumda. Amaç, dondurucu soğukta 23 kilometrelik Türkiye'nin en önemli geçiş güzergahını her an trafiğe açık tutmak.

Keskin virajlarda, dik yamaçlarda, çığ tehlikesinin olduğu yerlerde gece gündüz çalışan ekipler, soğuk kış şartlarında ulaşımın kesintisiz sağlanması için çaba sarf ediyorlar.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler