"İnsana ve yaşama değer veriyoruz"

A- A+
İlimizde  yıllardır gayrimenkul sektöründe başarılı çalışmalara imza atan Güler Emlak Danışmanlık işletmesi, İzzet Baysal Caddesi merkez şubesinin ardından Kılıçarslan Şubesinin açılışına hazırlanıyor.
Kurulan yeni işletme  ve açılış süreci ile bilgiler veren Güler Emlak Danışmanlık firması kurucusu ve Yöneticisi Güler Arık: “Bolumuzda çok önemli bir lokasyonda çalışanlarımızın ve müşterilerimizin şehrimize yakışır bir şekilde hizmet alabilmesi için tasarladığımız Kılıçarslan şubemizin açılışına heyecanla hazırlanıyoruz. 
İnsana ve yaşama değer veriyoruz anlayışıyla işletmemizi genç,  dinamik ve şehrimize değer oluşturmaya çalışan bir ekiple oluşturmaya gayret ettik. 
Gayrimenkul ve emlak sektörünün bir şehrin turizm pazarlaması ve tanıtımı için önemli mesleklerin başında olduğu bilinciyle hem şehir dışından gelen misafirlerimizin hem de Bolu’muzun değerli insanlarının kaliteli hizmete ulaşmalarına yönelik bir işletme kurmayı amaçladık. 
Biz müşterilerimizin en güzel hikayelerinin başlangıcında olduğumuzun bilinci ile hizmet üretmeye devam ediyoruz. Birçok müşterimizin ilk ev alma ve ilk yatırım yapma heyecanlarına ortak olmak bizi oldukça mutlu ediyor. Müşterilerimizden aldığımız memnuniyet dönütüleri de Bir  kadın girişimci olarak sektörümüzde, şehrimizden ülkemize doğru bir marka oluşturma hedeflerinde şahsımı oldukça motive etmektedir. 
Bu vesile ile hedeflerimizin başlangıç süreci olan, Kılıçarslan Mahallesi Rauf Denktaş Bulvarında hizmet vermeye başlayacak Güler Emlak Danışmanlık Kılıcarslan Şubesi  açılışımızda 11 Ekim 2024 Cuma günü saat 14.00 da heyecanımızı paylaşmak üzere halkımızı davet etmek isterim” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler