“İstikbal Göklerdedir”

“İstikbal Göklerdedir” “İstikbal Göklerdedir”
A- A+
Reklam

Seçim sürecinde yaptıklarıyla dikkat çeken Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak’ın posteri paramotor ile Bolu semalarında uçuruldu. 

31 Mart’ta gerçekleştirilecek seçim öncesi çalışkanlığı, samimiyeti ve yaptıklarıyla dikkat çeken Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak için MHP il teşkilatı öyle bir şey yaptı ki seçim atmosferine renk kattı. Üzerinde MHP Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak’ın olduğu bir poster taşıyan paramotor Bolu semalarında uçtu. Özellikle Bolu Belediyesi üzerinde alçak uçuşlar gerçekleştiren paramotorun taşıdığı posterde “Vakti Geldi Bolu” yazısı dikkat çekti. Vatandaşlar ise meraklı gözlerle paramotoru izlerken, bu anları cep telefonlarıyla video ve fotoğraf çekerek kaydetti.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Ali (1 ay önce)
    Bu değirmenin suyu nereden geliyor acaba? Her yer MHP adayının reklamları ile dolu. Sadece Bolu değil, internette açtığımız her web sayfasında reklamı var maşallah.
    %100
    %0
    Yanıtla
Manşet haberler