İsveç'e gidiyorum dedi, sırra kadem bastı

İsveç'e gidiyorum dedi, sırra kadem bastı İsveç'e gidiyorum dedi, sırra kadem bastı
A- A+
Reklam

Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir’in nerede olduğu bilinmiyor. Belediye personeline ve yakın arkadaş çevresine Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile birlikte 4 günlük İsveç gezisine gideceğini söyleyerek Bolu’dan ayrılan Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, sırra kadem bastı.

Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir’e yakın kaynaklardan İsveç’e gideceğini öğrendiğimiz ve bunu haberleştirmemiz sonrası Bolu Belediyesinden tüm Bolu’yu endişeye sevk eden bir basın bilgilendirme notu paylaşıldı.

Bilgilendirme notunda özetle; “Bolu Belediye Başkanımız Sayın Tanju Özcan çeşitli incelemelerde bulunmak üzere bugün İsveç’in başkenti Stockholm’e gitmiştir.

4 gün boyunca Stockholm şehrinde şehircilik ve yerel yönetimler başta olmak üzere bazı alanlarda inceleme yapacak ve çeşitli görüşmeler gerçekleştirecek olan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan yurda 23 Eylül 2022 Cuma günü dönecektir” denildi.

Bu resmi açıklama sonrası ise Bolu’dan Başkan Özcan'ın tek başına gittiğinin anlaşılması  ile birlikte İsveç’e gideceğim diye ayrılan Başkan Yardımcısı Özdemir’in sevenleri endişeye kapıldılar. Başkan Özcan ile resmi program kapsamında İsveç’e gitmemiş olduğu resmen açıklanan Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir’in nerede olduğu sevenleri tarafından merak ediliyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler