“İTİL”miş mi, “KAKIL”mış mı?

“İTİL”miş mi, “KAKIL”mış mı? “İTİL”miş mi, “KAKIL”mış mı?
A- A+

Gelecek Partisi İl Başkanı Özkan Günenç’in; akredite olan üst düzey partililerin yaka kartlarıyla girebildiği alanda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun korumalı tarafından tartaklanmasına sessiz kalan mitingin ev sahibi CHP Bolu İl Başkanı Ersan Türkoğlu ve CHP Milletvekili Adayları sessizliğini koruyorlar.

Millet İttifakı ortağı olarak davet ettikleri ve CHP Genel Merkezine ismini akredite ettirerek A protokolü içerisine aldıkları Günenç’in, miting sonrası Kılıçdaroğlu’nun yakın korumaları tarafından tartaklanmasını sadece seyreden Türkoğlu ve CHP’li Milletvekili Adayları, yaşanan nahoş olay sonrası Gelecek Partililerden kamuoyu önünde özür dilemeyi çok gördüler.

Günenç’i sahneye çıkartarak mitinge gelen Gelecek Partili seçmenlere “İttifak” mesajı veren CHP yetkilileri, miting sonrası sahne arkasında İl Başkanı Günenç’in Kılıçdaroğlu ile resim çektirmek istemesi sonrası tartaklanmasına sessiz kalmayı tercih ettiler. Yaşanan arbede sonrası ceketinin ve göleğinin birkaç düğmesi kopan ve vücudunda çeşitli izler oluşan Gelecek Partisi İl Başkanı Özkan Günenç’in kameralar önünde yaşadığı nahoş olay Bolu’daki Gelecek Partili seçmenler tarafından tepkiyle karşılandı.

 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler