İYİ Parti’de Örnekbaş ve Şentürk aday adayı

İYİ Parti’de Örnekbaş ve Şentürk aday adayı İYİ Parti’de Örnekbaş ve Şentürk aday adayı
A- A+

14 Mayıs’ta yapılacak 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri öncesi sessizliğini koruyan İYİ Parti’de aday adaylığı müracaatları başladı. Geçmiş dönem İl Başkanı Ahmet Örnekbaş ve Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkanlığı, Şehit Aileleri Gaziler ve Dezavantajlılar Komisyonu Üyesi Mine Ebru Şentürk, düzenledikleri basın toplantılarıyla aday adaylığı müracaatlarını gerçekleştirdiler.

İYİ Parti Bolu Milletvekili Aday Adaylığını İYİ Parti Bolu İl Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıda duyurdu. İl Başkanı Burhan Aktaş, Merkez İlçe Başkanı Murat Güler, Kadın Politikaları Başkanı Fatma Sakarya, İl Gençlik Kolları Başkanı Sefa Yaman ve partililerin katıldığı aday adaylığı müracaat törenlerinde, Örnekbaş ve Şentürk, seçildikleri takdirde Bolu’yu en iyi şekilde temsil edeceklerini söylediler.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler