Kadın güvenlik görevlisine saldırdılar

Kadın güvenlik görevlisine saldırdılar Kadın güvenlik görevlisine saldırdılar
A- A+
Reklam

Sağlık çalışanlarına yönelik bitmek bilmeyen şiddet olaylarından bir yenisi Gerede’de yaşandı. 

Gerede Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne burunlarındaki piercingin çıkartılması için gelen ve alkollü oldukları iddia edilen iki kadın, kadın güvenlik görevlisine saldırdılar.

Kendilerine öncelik verilmesini isteyen ve ayakta duramayacak kadar sarhoş oldukları kamera kayıtları ile de belirlenen iki kadının Acil Servis’te yaptığı taşkınlıklara hastane güvenlik görevlisi Fatma Sağlam müdahale etti. Servis’te diğer çalışanlara ve kendilerine tepki gösteren hastalara da sataşan kadınlar, kendilerini dışarı çıkarmak isteyen Sağlam’a fiziksel şiddet uyguladılar, gözüne yumruk atıp darp ettiler.

Olaydan sonra kişilerden şikayetçi olan Güvenlik Görevlisi Fatma Sağlam, darp raporu aldı.

Yaşanan bu çirkin saldırı sonrası bir açıklama yapan Öz Sağlık-İş Sendikası Bolu Şubesi; “Sağlıkta bir türlü dinmeyen, dindirilemeyen şiddet olayları, gerekli ağır yaptırımlar uygulanmadığı sürece devam edecek. Öz Sağlık İş Sendikası olarak bu şiddetin durdurulması için yaptığımız çağrımızı tekrarlıyor, sağlık çalışanlarına yönelik şiddet uygulayanların geçici süreli dahi olsa kamudan sağlık hizmeti almalarına tedbir konulmasının caydırıcı olacağını düşünüyoruz. Saldırıya uğrayan Üyemiz Güvenlik Görevlisi Fatma Sağlam’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler