Kapıya dayanan alacaklıya yer veriyor

Kapıya dayanan alacaklıya yer veriyor Kapıya dayanan alacaklıya yer veriyor
A- A+
Reklam

Bolu Belediyesi’ni; Bolu’da elle tutulur, gözle görülür bir çalışması olmamasına 4.5 yılda ekonomik açmaza sokan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın başı, kapısına dayanan alacaklılarla dertte.

Bolu Belediyesi’ne ait birçok değerli arsayı yok parasına satarak günü kurtaran Tanju Özcan’ın, birçok alacaklıya da para yerine Belediyenin yerlerini verdiği iddia edildi.

Mayıs ayında Bolu Belediyesine ait 7 parça arsayı satışa çıkaran Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın açtığı ihaleye Bolu Belediyesinden alacağı olan firmaların girdiği ve yerler bunlar tarafından alındığı iddia edildi. 30 milyon lira gibi bir rakama satılan toplam 7 parselin parasının da borca karşılık mahsuplaşıldığı iddia edildi. 

Çimentoya 30 milyonluk borç ödendi 

Bolu’da dar gelirli vatandaşa sosyal konut yapacağım dediği arsayı, Bolu Belediyesi’ne maddi kaynak yaratmak adına satan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın, bu satışta da mahsuplaşmaya gittiği öğrenildi.

Bolu Çimento Fabrikası tarafından 132 milyon liraya alınan arsanın 30 milyon lirası da Bolu Belediyesi’nin mevcut  borcundan düşüldü. Bolu Belediyesi bu satışta 132 milyon değil, 130 milyon para alırken, bunun 66 milyon lirasıyla emekli personelin kıdem tazminatını ödeyen Başkan Özcan’ın, bu paranın 20 milyonunu da Belediye şirketine aktaracağı belirtildi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler