“Karın ağrıları sığınmacı politikalarım”

“Karın ağrıları sığınmacı politikalarım” “Karın ağrıları sığınmacı politikalarım”
A- A+
Reklam

AK Parti Bolu İl Başkanlığından yapılan; İçişleri Bakanlığı Mülkiye Teftiş tespitlerine göre: Tanju Özcan iliklerine kadar yolsuzluk ve usulsüzlük çamurunda yüzüyor” açıklamasına Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’dan cevap gecikmedi.

AK Parti İl Başkanı S.G.’i muhatap aldı

AK Parti sosyal medyasından isim yazılmadığı için kim tarafından yapıldığı belli olmayan kendisine yönelik iddialarla ilgili verdiği cevapta AK Parti Bolu İl Başkanı S.G.’i muhatap alarak cevap veren Özcan, “FETÖ’den kalan alışkanlıklarınızı sürdürüyorsunuz” dedi.

Hakkındaki iddiaların uyduruk olduğunu ve Danıştay’dan döneceğini söyleyen Tanju Özcan, AK Parti İl Başkanı S.G.’e, “İleri zekalı hurdacı” diye göndermede bulundu.

Özcan yaptığı açıklamada; “AKP’nin atanmış Bolu İl Başkanı “ Hesap vakti geldi” demiş… Hodri meydan benim dokunulmazlığım yok, FETÖ’den kalan alışkanlıklarınızı sürdürüyorsun, kaybeden İl Başkanı olarak utanmadan iftiralara devam… Bana gelmeden sana gelmiş müfettiş raporları, orda para yemişsin diyen yok! Rüşvet almışsın diyen yok! Uyduruk iftiralar.. Danıştay’dan döner.. Ama AKP’li arkadaşlarını da iftira sürecine dahil etmişsin. ileri zekalı hurdacı.” İfadelerini kullandı.

Yine algı peşinde

Özellikle Bolu Belediyesi’ne bağlı iştiraklerle ilgili ciddi yolsuzluk ve usulsüzlük iddialarına cevap vermek yerine, “Sığınmacılar” üzerinden yine yandaş toplayarak algı yaratma çabasında olan Tanju Özcan, yaptığı diğer bir açıklama da ise çok iddialı kelimeler kullandı.

Bolu’da uyguladığı adil, temiz ve şeffaf yönetim tarzının herkes tarafından bililindiği iddiasında olan Özcan, izlediği “sığınmacı politikası” nedeniyle kendisiyle uğraşıldığını belirtti.

Özcan konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Bütün Türkiye bilsin.. Bolu’da benim adil, temiz ve şeffaf bir yönetim anlayışına sahip olduğumu muhaliflerim dahil herkes bilir. Benimle uğraşanların tamamının karın ağrısı SIĞINMACI POLİTİKALARIM… Ama size namus şeref sözü, bu can bu bedende durduğu sürece en azından Bolu’da ne sığınmacı istilasına izin vermeyeceğim.. yüzde 75’i gitti.. gerisi de gidecek.. inanmayan Bolu’ya gelip inceleyebilir!” diye konuştu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler