“Kazanacak aday bulamadınız mı?”

“Kazanacak aday bulamadınız mı?” “Kazanacak aday bulamadınız mı?”
A- A+
Reklam

Cumhur İttifakı’nın Bolu’da seçimlere AK Parti’nin kendi adayıyla, MHP’nin de kendi adayıyla mı yoksa tek çatı altında mı seçime girecekleri belirsizliğini koruyor. Her iki Partinin yetkili isimleri bu konuda en ufak bir açıklama yapmazken, tüm Bolu Cumhur İttifakı’nın seçimlerde izleyeceği yolu da merakla bekliyor.

Bunu ise yüksek sesle ifade eden ise CHP’nin 2024 Yerel Seçimlerinde Bolu Belediye Başkan Adayı olduğu resmen açıklanan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan oldu.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Özcan, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a “Adayınız kim?” diye sordu.

Cumhur İttifakını 6’lı masaya benzeten Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan; “Genel seçimler öncesinde, her gün, defalarca “Adayınız kim?”, “Bir aday bile çıkartamadınız” şeklindeki cümlelerle sürekli başımızı ağrıtan, Sayın @RTErdogan; bir Bolu adayını açıklayamadınız. 

6’lı masa gibi sık sık toplanıp dağılıyorsunuz. Hala kazanacak aday bulamadınız mı?” diye sordu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Ali (4 ay önce)
    Beceriksizlik de seninle yarışacak bir aday arıyorlarmış ama aylardır aramalarına rağmen bulamamışlar.:))
    %100
    %0
    Yanıtla
Manşet haberler