Kılçdaroğlu’nun o görüşmesine tepki gösterdi

Kılçdaroğlu’nun o görüşmesine tepki gösterdi Kılçdaroğlu’nun o görüşmesine tepki gösterdi
A- A+
Reklam

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ABD ziyaretini “içi boş” olarak değerlendiren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, İngiltere ziyaretinde de Londra'da Amberin Zaman'la bir araya gelmesine sert tepki gösterdi.

Hatırlanacağı üzere ikili arasındaki görüşmeye ait fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan Amberin Zaman, "Sayın Kılıçdaroğlu ile Londra'da bir araya gelip sohbet etmek çok yüreklendiriciydi gerçekten. Her şey güzel olacak" ifadelerine yer vermişti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun zaman zaman terör örgütü lehindeki açıklamaları ile gündeme gelen eski Taraf yazarı Amberin Zaman ile görüşmesi büyük tartışmalarına katılan Özcan, bu görüşmeye anlam veremediğini söyledi.

Özcan yaptığı paylaşımda; “CHP Genel Başkanı Sn. Kemal Kılıçdaroğlu Amberin Zaman gibi bir hain kaçakla İngiltere’de ne görüşür? Neden görüşür? 

Bunu birkaç gün önce hain terör örgütünün siyasi tetikçileri ile görüşen AKP yetkilileri sormadan ben sorayım. Gerçekten bu tiplerle görüşerek, başörtüsü tartışması açarak nereye varmak istiyoruz. Bir anlasam” ifadelerine yer verdi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler