Kim bu AK Partililer?

Kim bu AK Partililer? Kim bu AK Partililer?
A- A+
Reklam

Bolu Belediyesi tarafından İzzet Baysal Caddesine konulan seyyar büfelerin tartışmalarına AK Parti İl Başkan Yardımcısı Emin Candan ve AK Partili Belediye Meclis Üyesi Şaziye Turan da katıldı.

Candan ve Turan, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan tarafından konulan fakat projeye uygun olmadığı iddiası ile yine kaldırılan büfeleri, önceki dönem AK Partili Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın icraatlarını da örnek göstererek eleştirdiler.

AK Partili Alaaddin Yılmaz döneminde İzzet Baysal Caddesi üzerine yapılan işyeri ve Hükümet Meydanında yapılan sahnenin yapılması ve sonrasında da kaldırılmasını örnek vererek Özcan’ı eleştiren Candan ve Turan, Yılmaz’ın projelerine de “Ucube” dediler.

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Emin Candan ve AK Partili Belediye Meclis Üyesi Şaziye TuranSosyal medya hesaplarından yayınladıkları paylaşımlarla; Başkan Özcan ve Yılmaz tarafından yapılan büfelerin ve sahnenin “ucube” olduğu vurgusunu yaparlarken, hem masraf hem de emek israfı olduğunu dile getirdiler.

Candan ve Turan paylaşımlarında; 

“Adları hep aynı " UCUBE"

Belli kesimin onaylaması ile yapılan.... Sonra başka bir kesimin beğenmesi ile kaldırılan...

O değil de yapılan masraf emek zaman hep israf... Hep zarar...

#KaybedenBolu ifadelerini kullanarak sadece Özcan’ı değil, kendi partilerinden 15 yıl Belediye Başkanlığı yapan Alaaddin Yılmaz’ı da eleştirdiler. 

AK Partide İl Başkan Yardımcılığı ve Belediye Meclis Üyeliği gibi önemli ve kilit isimlerde bulunan Emin Candan ve Şaziye Turan’ın bu paylaşımla; adı 2023 Genel Seçimlerinde Milletvekili Adayı olarak geçen Alaaddin Yılmaz’a, Partinin bakış açısını sosyal medya üzerinden mesaj vermek istedikleri de kamuoyunda konuşulmaya başlandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler