Kiralayacak kişi belli mi?

Kiralayacak kişi belli mi? Kiralayacak kişi belli mi?
A- A+
Reklam

Atatürk Orman Parkı’na yapılan yeni yapının ne olarak kullanılacağı açıklanmazken, yaptığımız araştırmalar sonrası buranın kafetarya olarak kiralanacağı ve kim tarafından işletileceği de belli olduğu iddialarına ulaştık.

HDP ve hain terör örgütü FETÖ yapılanmasına karşılık yaptığı açıklamalarla tüm Türkiye’nin beğenisi ve takdirini toplayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın bu kiralama işinden haberdar olup olmadığı bilinmiyor.

Bu yapının birinci derecede sorumlusu olan Park ve Bahçeler Müdürlüğünde sorumlu Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir’in, CHP’den Milletvekili Adayı olmak için bir hamle olarak burasını Ankara siyasetinde etkin olan bir kişinin birinci derecede akrabasına vermek istediği de konuşulan iddialar arasında bulunuyor.

İsmi bizde saklı olan bu kişinin ihale açıldığında kafetaryayı alıp almayacağı önümüzdeki günlerde netlik kazanacak ve bu konuşulanların iddia mı yoksa gerçek mi olduğunu zaman gösterecek. İsmi bizde saklı olan bu kişinin şimdiden kafetaryaya malzeme alımı yaptığı ve burayı da kendisinin işleteceğini konuştuğunu Bolu’da birçok kişi tarafından bilindiği halde konuşulmaması da bir o kadar garip duruyor.

Buranın ihale sürecini www.bolupostası.com gazetesi olarak yakından takip ederek, siz okurlarımıza bilgi aktarmaya devam edeceğiz.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler