Kışlıklar ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor

Kışlıklar ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor Kışlıklar ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor
A- A+
Reklam

İhtiyaç sahibi ailelerin kışlık yiyecek gereksinimlerinin karşılamak için geçtiğimiz hafta tarhana ve erişte hazırlayan Türk Kızılay Bolu Şubesi Kadın Teşkilatı ile Polis Eşleri Derneği Bolu Şubesi üyeleri, dağıtıma başladılar.

İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy’un eşi Özlem Aksoy’un destek verdiği proje kapsamında yapılan gıda ürünleri, ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine götürüldü.

Kızılay Bolu Şubesi Kadın Teşkilatı Başkanı Ünsal Toylan ve Özlem Aksoy, Sağlık, İhsaniye ve Okçular Yeni Mahalle’de yaşayan ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret ederek kışlık yiyecekleri verdi.

Kızılay önderliğinde Emniyet Teşkilatının gücünü birleştirerek ihtiyaç sahibi geniş kitleye ulaşmayı hedeflediklerini belirten Aksoy yaptığı açıklamada; “Bunu yaparken bizzat işin mutfağında olmayı ve kadın dayanışmasının avantajını kullanıyor, bundan mutluluk duyuyoruz. Bu yüzden tarhanayı birlikte yaparken sevgimizi de kattık” dedi.

Kendilerine kışlık yiyecek getirilen aileler de Kızılay ve polis teşkilatının projesinden memnun olduklarını ifade ettiler.​​​​​​​

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler