Tuvaletteki çocuğu izleyen sapık yakalandı

Tuvaletteki çocuğu izleyen sapık yakalandı Tuvaletteki çocuğu izleyen sapık yakalandı
A- A+
Reklam

Atatürk Orman Parkı’nda bulunan tuvaleti kullanan bir çocuğun; kırık bölmeler arasından birisinin kendisini izlediğini fark etmesiyle başlayan sapık kovalamacı sonrası 70 yaşındaki Ş.M. yakayı ele verdi.

Çocuğun kendisini izleyen sapığın görüntülerini çekerek, Parktaki güvenlik görevlisi Burhan Türk'e durumu söylemesi ve görüntüleri izletmesiyle 10 günlük bir takip başladı.

Aynı zamanda olay hakkında güvenlik güçlerine de haber veren Burhan Türk, bu sabah 10 gündür peşinde olduğu sapığı, tuvalete girerken yakaladı. Güvenlik görevlilerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ekiplerinin ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürdüğü 70 yaşındaki Ş.M. işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Resim altı: Atatürk Orman Parkında Güvenlik Görevlisi olarak çalışan Burhan Türk, 10 günlük takibinin sonunda küçük çocukları tuvalette gözetleyen sapığı yakaladı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler