Küfürlü sosyal medya paylaşımı yaptı

Küfürlü sosyal medya paylaşımı yaptı Küfürlü sosyal medya paylaşımı yaptı
A- A+

Gündeme gelmek için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere önüne gelene sosyal medya üzerinden sataşmalar yapan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yine gündeme gelmek için ağzını bozdu.

Genellikle gece yarıları yaptığı paylaşımlarla gündem olan ve bir çoğunu da sabah silen Başkan Özcan, bu sefer gündüz saatlerinde paylaşımını yaptı.

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımda CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na çağrıda bulunarak, Cumhurbaşkanı seçildiğinde Geri Kabul Antlaşmasını çekmesini isteyen Özcan, video paylaşımının sonunu da küfür ederek bitirdi.

“TÜRKİYE DE BUNU KABUL ETTİ”

 Videoda anlaşmanın içeriğine ilişkin bilgi veren Özcan, “Sayın Genel Başkana hitaben, Kemal Kılıçdaroğlu’na hitaben bir tweet attım ve bu tweette geri kabul anlaşmasından derhal çekilmemiz gerektiğini ilan etmemiz gerektiğini kendisinden istedim. Adeta yalvardım. Bazıları sormuş, geri kabul anlaşması ne? 2013 yılında AK Parti döneminde Avrupa ile şöyle bir anlaşma yaptık… Avrupa bize dedi ki ‘Size 3 kuruş para verelim, bütün sığınmacıları ülkenizde tutun.’ ‘Hasbel kader geçen olursa Almanya’ya, Fransa’ya, işimize geleni biz burada tutarız, işimize gelmeyeni de sen Türkiye olarak geri alacaksın.’ Türkiye de bunu kabul etti. Yani geri kabul anlaşmasının özeti bu” dedi.

“AVRUPA’YA ŞU MESAJI VERECEK…”

Özcan, videoda argo içerikli bir deyim de kullanarak, “Sevr anlaşmasından sonra imzalanmış en ağır anlaşma. Şimdi ben ne talep ettim Sayın Kılıçdaroğlu’ndan, dedim ki derhal bu anlaşmada çekileceğinizi açıklayın efendim. Lütfen, yalvarıyorum dedim. Geri kabul anlaşmasından çeklince Avrupa sınırlarını açıcam. İster kendi ülkerine dönsün sığınmacılar, isterse gitsin Avrupa’ya. Üç kuruş para için bizi burada sığınmacı çöplüğüne çevirdiler. Sayın Kılıçdaroğlu, geri kabul anlaşmasından çekilmekle, Avrupa’ya şu mesajı verecek, (Alın atınızı … tımarınızı)”  ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler