Reklam

Türker Ateş söz verdi

Türker Ateş söz verdi Türker Ateş söz verdi
A- A+

CHP’den Bolu Milletvekili seçilen Türker Ateş, Bolu Halkının güvenine layık olacağını söyledi.

Milletvekili olması sebebiyle bir teşekkür mesajı yayınlayan ve Milletvekili olarak görev yapacağı süreçle de ilk mesajlarını veren Ateş, Partililerine ve Bolu Halkına teşekkür etti.

CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş yayınladığı mesajında; “Değerli hemşehrilerimiz, çok kıymetli Bolu halkı; 28.Dönem milletvekili seçimlerinde, kısa sürede uzun soluklu seçim çalışmasında Cumhuriyet Halk Partisi Bolu İl Başkanımız Sayın Ersan Türkoğlu, Merkez İlçe Başkanımız Sayın İsmail Hakkı Candemir, il, ilçe örgütlerimiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, İl Genel Meclisi üyelerimiz, İl ve ilçe Belediye Başkanlarımız, Belediye Meclis üyelerimiz ve partililerimiz ile birlikte Bolu’muzun köylerinde, sokaklarında, mahallerinde, caddelerinde bizlere göstermiş olduğunuz teveccüh ve destekler için çok teşekkür ediyorum. Arkamda her zaman dimdik duran, bana itici güç olan değerli eşim ve kızıma, aileme çok teşekkür ediyorum. 

Bolu’muzun sorunlarını sizlerle paylaşırken çözüm odaklı olacağımızı her zaman ifade ettim.  Bugünden sonra omuzlarıma yüklemiş olduğunuz sizleri temsil yetkim ile Bolu'muz için elimden geleni yapacağıma söz veriyorum.  Seçim çalışmalarımız boyunca kalbini kırdığım var ise, gönlüne dokunamadığım, kapısına gidemediğim hemşehrilerimiz var ise sizlerden helallik istiyorum. 

Dün olduğu gibi yarın da sonrasında da Ben yine TÜRKER ATEŞ olarak sizlere bir telefon, bir selam, bir merhaba kadar yakın olacağımdan lütfen hiç kuşkunuz olmasın. Ankara bürokrasisini bilen bir kişi olarak seçim çalışmalarımızda söylediğim gibi  “Bolu için taş üstüne taş koymak isteyenin” her zaman yanında olacağım.  Bolu toprakları, Bolu coğrafyasına uygun projelerimizi sizlerle paylaşacağız. Bolu’muza değer katmak için Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. İnanın Bolu daha da yaşanabilir bir kent olacak. Bolu Belediyemiz ile ortak birçok çalışmayı Ankara’ya taşıyarak kentimizin gelişimi için bütün gücümüzü kullanacağız.  Sözlerime son verirken bir kez daha sizleri temsil etme yolunda yanımda olan çalışma ekibime,  Cumhuriyet Halk Partili tüm arkadaşlarıma, gecesini gündüzüne katan tüm dostlarıma ve basınımızın güzide temsilcilerine çok teşekkürler. İyi ki varsınız…” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler