Mayonu kap gel Tanju Başkan, çocuklar seni bekliyor

Mayonu kap gel Tanju Başkan, çocuklar seni bekliyor Mayonu kap gel Tanju Başkan, çocuklar seni bekliyor
A- A+
Reklam

Türkiye’de ender illerde bulunan Olimpik Yüzme Havuzuna sahip Bolu’ya, ilk olarak aqua park, onu beceremeyince portatif yüzme havuzu vaadinde bulunan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, maalesef bu vaadini de beceremedi.

Belediyespor’u batırdı, çocuklar sporu unuttu

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan öncesi adeta sporcu fabrikası olarak başta futbol, voleybol, hentbol, güreş, karate, çim hokeyi gibi onlarca branşta binlerce Bolulu sporcu yetiştiren Bolu Belediyespor’dan eser kalmadı.

Özellikle Amatör spora verdiği destekle yıllardır Bolu’da başta salon sporları olmak üzere birçok spor branşının lokomotifi olan Bolu Belediyespor, yaz aylarında da açtığı kurslarla çocukların toplanma merkezi haline gelmişken, bugün bundan eser kalmadı.

Bone ve mayo alıp çocukları havuza göndermek bu kadar mı zor!

Bolu Belediyesi’nin organizasyonunda Bolu Belediyespor çatısı altında Tanju Özcan’ın Belediye Başkanlığına kadar onlarca branşta, binlerce genç ve çocuk yetişirken, bugün Bolu’nun çocuklarına sirk çadırından bozma alanlar layık görülüyor.

Yapacağı organizasyonla yaz başından bu yana Bolu’nun çocuklarını gruplar halinde Olimpik Yüzme Havuzuna yönlendirmesi gereken Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan; 300 bone, 300 mayo almayı da organizasyonu yapmayı da beceremedi.

Bahçe havuzu getirdi

Geçtiğimiz hafta Bolu’ya portatif havuz getireceğini ilan ederek Bolu’nun çocuklarını heyecanlandıran Tanju Özcan, Bolu’ya getire getire 30 cm derinliği olan iki şişme bahçe havuzu ve bir su kaydırağı getirebildi.

Muş’un Mut ilçesine, Gümüşhane’nin Şiran, Kürtün ve Köse ilçelerine, hemen yanı başımızda deniz kenti Akçakoca’ya kurulan portatif havuzlardan sonra Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Türkiye’de sayılı illerin sahip olduğu Olimpik Yüzme Havuzunun dibine adeta bahçe havuzu kurarak, büyük bir Belediyecilik hizmetine imza atmış oldu.

Son iki ayda her 15 günde bir Kıbrıs ya da Ege’nin serin sularında tatile giden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın mayosunu alarak Bolu’nun çocuklarına layık gördüğü havuzda yüzüp yüzmeyeceği ise merak ediliyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler