“Memleket kazanacak”

“Memleket kazanacak” “Memleket kazanacak”
A- A+
Reklam

Memleket Partisi Bolu il Teşkilatı, 14 Mayıs'ta gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimleri için çalışmalarına Bolu Pazarında devam etti.

Memleket Partisi Bolu Milletvekili Adayı Duha Özçelik ve Partililer Bolu Pazarında alışveriş yapan vatandaşlar ve esnafla buluşarak, Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’ye ve Memleket Partisine destek istediler.

Memleket Partisi Bolu Milletvekili Adayı Duha Özçelik, Teşkilat Mensupları ile birlikte aralıksız çalıştıklarını ifade ederek, "Ülkemizin aydınlık geleceği için var gücümüzle çalışmayı kendimize düstur edinmiş gençler olarak, genel başkanımız Muharrem İnce'nin her fırsatta dile getirdiği gibi, Atatürk'ün izinden gitmeye devam edeceğiz. Vatandaşlarımıza alternatif bir yol olduğunu göstermek için sahadayız. Milletvekili adaylarımızla Bolu’nun neredeyse tüm mahallelerini gezdik. Boluluların gösterdiği ilgi ve teveccühe teşekkür ediyorum. Bolu'muzun ve ilçelerimizin sorunlarını biliyoruz. Bu sorunları çözmek için ne tür çalışmalar gerektiğini de biliyoruz. Birlikte çalıştığımız arkadaşlarımızla bu sorunları kısa sürede çözmek için projeler üretiyoruz. Ziyaretlerimizde vatandaşlarımızdan aldığımız önerileri de çalışma programlarımıza ekliyoruz. İnşallah 14 Mayıs’ta Memleket kazanacak" dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler