Mercedes gitti, Volvo geldi

Mercedes gitti, Volvo geldi Mercedes gitti, Volvo geldi
A- A+

Eski Başkan Alaaddin Yılmaz’ın Belediye Başkanlığı döneminde makam arabası olarak alınan ve sık sık arızalanarak Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı yolda bırakmasıyla haber olan Mercedes marka aracın yerine Volvo marka yeni araç alındı.

Sık sık arızalanması nedeniyle sürekli servise giden aracın epey yüklü masraf çıkarması nedeniyle yeni araç almaya karar veren Başkan Özcan, her zaman dile getirdiği Bolu Belediyesi’nin bütçesini akıllı kullandığını da burada göstermiş oldu.

Aracın İtfaiye öncü aracı olarak alınmasını isteyen Başkan Özcan, böylelikle de aracın Belediyeye ÖTV ve Vergi gibi yükleri getirmesinin de önüne geçerek piyasanın çok altında alınmasını sağladı.

Bugün gerçekleşen ihale sonrası Volvo XC 90 marka araç, 2 milyon 600 bin liraya alınarak Bolu Belediyesine kazandırıldı. Yaklaşık piyasa değeri 6 milyon 500 bin lira olan aracın alımından ise Başkan Özcan’ın hassasiyeti Bolu Belediyesi’nin kasasında 4 milyon liranın kalmasını sağladı.

Öte yandan eski makam aracının da ihaleye çıkarılarak satılması talimatını veren Özcan, buradan da 4-4,5 milyon lira arası bir geliri Bolu Belediyesi kasasına koymayı hedefliyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler