MHP sahada fark yaratmaya devam ediyor

MHP sahada fark yaratmaya devam ediyor MHP sahada fark yaratmaya devam ediyor
A- A+

14 Mayıs seçimlerinde yürüttükleri seçim kampanyalarıyla Bolu kamuoyunun takdirini kazanan ve 54 yıl sonra Bolu’dan Milletvekili çıkartma başarını gösteren Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatları, 28 Mayıs Cumhurbaşkanı Seçimi için yeniş bir kampanya başlattı.

 14 Mayıs seçimi öncesi yürüttükleri ‘5 Günde Devri Alem’ kampanyasını ‘Türkiye’nin Yenin Yüzyılına 10 Oy’ şeklinde değiştiren MHP teşkilatları bu şekilde hem tüm MHP tabanını seçim sürecine dahil etmeyi hem de yeni 5 bin oyu hedefliyor. 

 500 KİŞİ 5 BİN YENİ OY

Türkiye’nin Yeni Yüzyılına 10 Oy kampanyası ile tüm kesimlere ulaşmayı hedeflediklerini söyleyen MHP İl Başkanı İlhan Durak; “14 Mayıs öncesi ‘5 Günde Devri Alem’ kampanyası ile kurduğumuz watsap grubunda herkes 10 kişiyi ikna ederek oy vermelerini sağladı. Bu watsap grubunda tüm ilçelerimizden ve köylerimizde MHP teşkilat mensuplarını ve üyeleri yer alıyor. 14 Mayıs’ta bunun çok büyük faydasını gördük diyebilirim. Şimdi bu watsap gurubunu 500 kişiye çıkartıp aynı heyecan ve azimle herkesten 14 Mayıs’ta Cumhur İttifakı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’a oy vermemiş 10 kişiyi ikna etmelerini istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

 HEDEF %70

Amaçlarının Bolu’da oy oranını minimum %70’lere yükseltmek olduğunu vurgulayan MHP İl Başkanı İlhan Durak “Bir taraftan Milletvekilimiz, bir taraftan teşkilatlarımız sahada çalışmaya devam ederken, ‘Türkiye’nin Yeni Yüzyılına 10 Oy’ seçim kampanyasıyla da ilçe ve köylerimizdeki vatandaşlarımızı da seçimin çalışmalarının içine dahil ederek, diri tutmaya çalışıyoruz. Amacımız Bolu’dan en az %70 oya ulaşıp Cumhurbaşkanımızı rahat bir şekilde seçtirmektir. İnanıyorum ki, tüm Bolulu vatandaşlarımız 14 Mayıs’ta olduğu gibi, 28 Mayıs’ta da oyunu istikrardan, kalkınmadan, yatırımdan ve Milli birlikten yana kullanacaktır. İnanıyorum ki, Köroğlu’nun torunları Türkiye Cumhuriyeti üzerine kurulmaya çalışan bu oyunu bozacaktır” cümlelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler