“MHP’ye destek olanları tehdit etmek mi adamlık?”

“MHP’ye destek olanları tehdit etmek mi adamlık?” “MHP’ye destek olanları tehdit etmek mi adamlık?”
A- A+
Reklam

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın bugün yaptığı açıklamada; “MHP Bolu Belediye Başkanı Adayı İlhan Durak ve sahada çalışan MHP’lilerin, kendisini karalayan ifadeler kullandıkları” yönündeki iddialarına, aynı sertlikte MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül cevap verdi.

Özcan’ın iftira attığını söyleyen Milletvekili İsmail Akgül; “Sayın Tanju Özcan baktı ki MHP iyi çalışıyor şimdi de iftira mı atmaya başladın. Biz ne yerel ne genel seçimde kimseyi karalamadan, azim ve samimiyetle çalıştık. Sizin kirli işlerinize bizi karıştırmayın. Beş yıldır yapmadığın projelerinin açıklamasını yapın” dedi.

“MHP halkın parası ile değil, kendi imkanlarıyla çalışıyor”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın MHP’ye sataşmasının asıl sebebinin seçimi kaybetme telaşından kaynaklandığını ima eden Akgül; “MHP’li kadrolar hakkında sahada algı yapan Sayın Tanju Özcan, Demlenen Genel Başkanınıza hiç bir şey söyleyemez iken samimiyetle sahada mücadele eden, halkın parası ile değil kendi imkanlarıyla çalışan MHP’ye dil uzatması, artık vakti geldiğini anladığına işarettir” diye konuştu.

“İşadamlarını tehdit ediyor”

MHP Bolu Belediye Başkanı Adayı İlhan Durak’a destek olan ve görsellerinin asılması için duvarlarını kiraya veren iş insanlarının Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan tarafından tehdit edildiğini de iddia eden MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül; “Sayın Tanju Özcan ve mahdumları; hangi oyunu kurarsanız kurun, başarılı olamayacaksınız. MHP’ye duvar kiralayan, destek olan iş adamlarını Belediye yetkileri ile tehdit etmek mi adamlık?” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler