Reklam

"Milletimiz Cumhurbaşkanımıza güveniyor"

A- A+

AK Parti Bolu Milletvekili Adayı Kazım Konak, kapı kapı dolaşarak seçim çalışmalarına devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğindeki AK Partili kadrolara destek isteyen, STK ve esnaf ziyaretleri ile mahalle çalışmalarını da sürdüren Konak, seçim çalışmalarının başladığı günden bu yana vatandaşın büyük desteğini gördüklerini söyledi. 

Güne Mimarlar Odası İl Temsilciliği ziyareti ile başlayan ardından Orman Bölge Müdürlüğü araç dağıtım törenine katılan Kazım Konak, sonrasında Bolu’daki inşaat mühendisleri ile de bir araya geldi. Günün ilerleyen saatlerinde Sağlık Mahallesinde mahalle sakinlerini ve Pazar yerini ziyaret eden Konak, vatandaşların talep ve beklentilerini dinledi. 

“Cumhurbaşkanımıza 16. balkon konuşmasını yaptıracağız”

Gezdiği yerlerde gördüğü ilgiden oldukça memnun kalan AK Parti Bolu Milletvekili Adayı Kazım Konak, “Vatandaşımızın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve AK Partimize olan güvenini bir kez daha yüz yüze görme fırsatı buluyoruz. 14 Mayıs akşamı, 21 yıldır milletimizin desteği ile milletimiz için gecesini gündüzüne katarak çalışan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar Cumhurbaşkanı seçtirip, 16. balkon konuşmasını yaptıracağız inşallah” ifadelerini kullandı.

“Biz çok güçlü ve büyük bir ülkeyiz”

Son 20 yılda, 80 yılda yapılmayan bütün yatırımların yapıldığını belirten Kazım Konak, “Bu yatırımlar bittiğinde Türkiye dünyanın imrenerek baktığı bir ülke haline gelecek. Biz çok güçlü ve büyük bir ülkeyiz. Yapılan ve devam eden bu yatırımların tamamlanabilmesi için savunma sanayindeki ürünlerimizin, teknolojik ve yazılımdaki hamlelerimizin devamı, ülkemizin daha büyük ve güçlü olabilmesi için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar rekor oyla Cumhurbaşkanı seçtireceğiz” diye konuştu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler