Milletvekili Aydın fena kızdı

Milletvekili  Aydın fena kızdı Milletvekili  Aydın fena kızdı
A- A+
Reklam

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan için çok ağır ifadeler kullanarak twiterdan peş peşe paylaşımlarda bulundu.

Başkan Özcan’ın TV 100 Kanalında katıldığı “Taksim Meydanı” programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için kullandığı; “vasıfsız” benzetmesine sinirlenen Aydın; “malum şahıs hem had yoksunu, hem de boş bir tenekeden ibarettir” ifadelerini kullandı.

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın ilk twitinde; “Milletin oylarıyla seçilmiş Cumhurbaşkanına vasıfsız demek aymazlıktır. Milleti hakir gören bu klasik zihniyet, malum şahısta bir kez daha tezahür etmiştir. Liderlik vasfını anlayabilme, idrak edebilme kapasitesi olmayan malum şahıs hem had yoksunu, hem de boş bir tenekeden ibarettir” paylaşımında bulundu. 

Ardından Başkan Özcan ile ilgili peş peşe twitler atan Aydın’ın paylaşımları şu şekilde; 

“İki yüzlülüğün kitabını yazan malum şahıs özet olarak; İhraç kararından önce ‘Seninleyiz Kılıçdaroğlu’ tweeti atıp, karardan sonra: "Ben Belediyedeki müdürlerime bile yanımda mısınız diye sormam, niye sordu ki?" diyor.

“Düne kadar Hdp ile ilişkim yok derken, "Hdp ile pazarlıkta sarı öküz olarak beni verdiniz seçimden sonra ne vereceksiniz, Hdp oylarını aldım" diyor. Kılıçdaroğlu için oy isterken ne diyeceksiniz diye sorduklarında: "Bilemedim program sonuna kadar düşüneyim" diyerek pas geçiyor.

“Ve devam ediyor: "6'lı masa adayı yıpranır diye açıklamıyormuş, 6 ayda yıpranacak aday ülkeyi nasıl yönetir."

"CHP'de çifte standart, ithal aday uygulaması var, Chp iktidar için öz evladına sahip çıkmıyor kendi evladını satan size ne yapmaz acaba." Bunları biz değil, malum şahıs söylüyor. Takdir her zaman ki gibi aziz ve necip milletimizin...

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler