Mudurnu ve Göynük’e yeni Başkanlar atandı

Mudurnu ve Göynük’e yeni Başkanlar atandı Mudurnu ve Göynük’e yeni Başkanlar atandı
A- A+
Reklam

AK Parti Göynük ve Mudurnu İlçe Başkanlıklarına bugün AK Parti Genel Merkezinde gerçekleştirilen mülakatlar sonrası atamalar gerçekleştirildi.

2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde Belediye Başkanı Aday Adayı olmak için istifa eden AK Parti Göynük İlçe Başkanı Mehmet Demiröz ile AK Parti Mudurnu İlçe Başkanı Hüseyin Yağın’ın yerine atanacak yeni ilçe başkanlarını belirlemek için geçtiğimiz hafta AK Parti Bolu İl Koordinatörü Çorum Mİletvekili Yusuf Ahlatçı başkanlığında gerçekleşen temayül yoklamaları sonrası belirlenen ilçe başkan adayları bugün Ankara’ya davet edildiler.

AK Parti Genel Merkezinde Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir başkanlığında mülakata alınan İlçe Başkan Adayları arasında yapılan değerlendirmeler sonrası Göyük AK Parti İlçe Başkanı olarak Mesut Can, Mudurnu İlçe Başkanı olarak da Hakan Kocakaftan’ın atamaları gerçekleştirildi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler