Namaza gelmeyenleri oluğa yatırdılar

Namaza gelmeyenleri oluğa yatırdılar Namaza gelmeyenleri oluğa yatırdılar
A- A+
Reklam

Mudurnu İlçesi Munduşlar köyünde köy muhtarı ve arkadaşları, Bolu'da eskiden bir çok köyde yapılan fakat günümüzde unutulan geleneksel Bayram adetlerini yaşatmaya devam ediyorlar. Muhtar ve arkadaşları; Kurban Bayramı namazına gelmeyenlere öyle bir şey yaptı ki, renkli görüntüler ortaya çıktı. Köy muhtarı Hakkı Yiğit, bayram namazına gelmeyen 30 kişiyi tespit ederek, ceza olarak farklı bir yönteme başvurdu.

Gençlerle, namaza gelmeyen vatandaşların evine giden Yiğit, kimisini zorla kimisini kendi isteğiyle köy olukların içine koydu.

Köyden 30 komşularının Namaza gelmediklerini tespit ettiklerini söyleyen Köy Muhtarı Hakkı Yiğit; "Bayram namazında gelmeyen arkadaşlarımızın olduğunu tespit ettik. Evlerine giderek rahatsız olup olmadıklarına baktık ancak namaza kalkamadıklarını, uyuyakaldıklarını öğrendik. Gençlerle namaza kalkamayanları oluklara yatırarak ıslatma cezası verdik" dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler