Nereye gitse sevgiyle karşılandı

Nereye gitse sevgiyle karşılandı Nereye gitse sevgiyle karşılandı
A- A+
Reklam

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan; yoğun mesaisi arasında bugün vatandaşlarla bir araya geldi. Girdiği her dükkanda ve yolda yürürken vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Özcan, sık sık kendisiyle resim çektirmek isteyen vatandaşları da kırmadı.

Güne İzzet Baysal Caddesi üzerinde bulunan Güler 1 İş Hanındaki esnafları ziyaret ederek başlayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı ile birlikte işhanında bulunan tüm esnafları ziyaret etti.

Esnafların yoğun ilgi gösterdiği Özcan, burada Bolu Belediyesi’nin çalışmaları ile ilgili vatandaşlarla görüş alışverişinde bulunurken, bir yandan da esnaf ve vatandaşların taleplerini dinledi.

Güler 1 İş Hanı ziyareti sonrası Bolu Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Yorglass Fabrikasına geçen Başkan Özcan, burada da Fabrika Yetkilileri ve çalışanlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

Fabrikanın bahçesinde kendisini karşılayan çalışanlarla sohbet eden Özcan ardından da Fabrika yetkilileri ile bir araya gelerek, Fabrikanın çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ziyaretin öğle paydosuna rastlaması nedeniyle çalışanlarla birlikte yemekhaneye geçen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, tabildotunu alarak personelle birlikte yemek sırasına girdi. Özcan yemeğini yedikten sonra da Fabrikadan ayrıldı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

3 yorum yapılmış

  • İsrafilozturk (5 ay önce)
    Başkan CHP ye iyi partiye geçme sen olduğun surce oylarmiz sana
    0
    0
    Yanıtla
  • Üretici (5 ay önce)
    İşine gelen yere gider anca gelsin kooperatife aylardır ödeme yok işçilerin maaşlarına promosyonlarına çöktüler. Hani nerede başkan beyin çok övündüğü konserve fabrikası. Kooperatifin satış mağazasına ne oldu. Üretim çadırlarının yüzde 80 i özel firmaya devredildi. Ödem yok mayıstan beri. Maçası yiyorsa oralara gelsin.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Gurbetçi (6 ay önce)
    Mantar paralarını ödemeyenlerin konuşmaya hakkı yoktur.
    0
    0
    Yanıtla
Manşet haberler