Reklam

Olmasanız da oluyor..!

Olmasanız da oluyor..! Olmasanız da oluyor..!
A- A+

Türkiye Profesyonel Futbol liglerinde mücadele eden yüzlerce kulüp arasında iki kardeş şehrin kulüpleri Dyorex Boluspor ile Düzce Cam Düzcespor arasında depremzedelere yardım amacıyla düzenlenen karşılaşmada elde edilen gelir, depremzede vatandaşlar için kullanılmak üzere bağışlandı.

Ülkemizi derinden etkileyen Kahramanmaraşlı depremden etkilenen 11 milyona yakın vatandaşımızın acılarına ortak olmak için Dyorex Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak ve Düzce Cam Düzcespor Kulübü Başkanı Gökhan Kapoğlu’nun liderliğinde iki kardeş şehrin takımlarının taraftarları tribünlerde tüm Türkiye’ye örnek olacak kardeşlik ve dayanışma görüntülerine imza atarlarken, böylesine anlamlı maçta gözler protokol tribününde Bolu Valisi Erkan Kılıç ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı aradı.

Bolu Atatürk Stadyumunda oynanan karşılaşmaya iki takımın oyuncuları da "Yaralarımızı birlikte saracağız" yazılı siyah tişörtler ve pankartla çıktı.

Depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için saygı duruşunda bulunulmasıyla başlayan karşılaşma boyunca, depremde etkilenen 11 ilin plaka numaraları, dakika göstergesine yansıdığında, şehirlerin isimleri anons edildi.

4 bin bilet satışından elde edilen 250 bin 908 liralık gelir, depremzede vatandaşlar için kullanılmak üzere bağışlandı.

Karşılaşmanın Bolu’da oynanması sebebiyle bir anlamda ev sahibi de olan Bolu Valisi Erkan Kılıç ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, karşılaşmaya gelmediler. 

Bu anlamlı organizasyonda ilk bileti alarak depremzedelere yardım için bu maçta şehrin ev sahibi olarak tribünde yer alması gereken Bolu Valisi Erkan Kılıç ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın karşılaşmaya gelmemeleri, Boluspor ve Düzcespor taraftarları arasında da tepkiyle karşılandı.

Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Boluspor taraftarlarıyla birlikte Bolu’ya misafir olarak gelerek Düzcespor Kulübü Başkanı Gökhan Kapoğlu ve Düzcesporlu taraftarlarını en güzel şekilde ağırladılar.

Bolu Valisi Erkan Kılıç ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, bu anlamlı organizasyona katılmayarak bir kere daha Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Boluspor taraftarlarını yalnız bıraktılar.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler