Onayı Kılıçdaroğlu verecek

Onayı Kılıçdaroğlu verecek Onayı Kılıçdaroğlu verecek
A- A+
Reklam

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın partiye dönüşü öncesi Büyük Kurultay öncesi Parti Meclisi’ni adres gösteren CHP Genel Başkanı Özgür Özel bu sefer de geçmiş dönem CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan onay alacağını söyledi.

Halk TV’de yayımlanan Yeni Bir Sabah programının konuğu olan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin 100.yıla özel çıkarmayı planladığı af programına dair bilgi verdi. Özel’e CHP’den ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın durumu da soruldu.

CHP Bolu İl Başkanının, Özcan için Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüğünü ifade eden Özel,  “Tanju Özcan ile ilgili de daha önce de söyledim. Başvurusunu yapmış, değerlendirilecek. Tanju Özcan bu partinin bir evladıdır ama geçmişte bazı ifadeleri gerçekten çok üzücüydü. Sayın Genel Başkanımıza karşı bazı tutumları çok kırıcıydı ama Sayın Genel Başkanın (Kemal Kılıçdaroğlu) Bolu İl Başkanımızla, kurultaydan önce genel başkanımızla Tanju Özcan vakası üzerinden bir görüşme de yapmış. O görüşmede Sayın Genel Başkanın da olumlu tutumu olmuş” dedi.

Özel, Başkan Özcan’ın başvurusundan sonra, Eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu arayacağını ifade ederek, “Yine başvuru gerçekleştikten sonra ben Sayın Genel Başkanımı da (Kemal Kılıçdaroğlu) telefonla arayıp bir sorarım. ‘Tanju, geri gelmek istiyor, geçmiş dönemde bir şeyler vardı. Nasıl düşünülür?’ diye. Ama ben Tanju Özcan’ın geri döneceğini, Bolu’da CHP’nin Belediye Başkanı olarak görev yapabileceğini düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler