Oturma sırası O'nda

Oturma sırası O'nda Oturma sırası O'nda
A- A+

Gazete olarak geçtiğimiz ay haber yaptığımız İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Örnekbaş tarafında; Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yılmaz’ın istifa ettirilerek yerine Belediye Meclis Üyesi Hasan Hakan Alpaslan’ın oturtturulması operasyonu, dün akşam itibariyle gerçekleştirildi.

Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yılmaz dün itibariyle bu görevinden istifa etti. Yılmaz, Bolu Belediyesi Meclis Üyesi olarak görev yapmaya ise devam edecek. Resmi bir görevlendirme yapılmamasına karşılık İYİ Parti kontenjanından Bolu Belediyesi Başkan Yardımcısı olarak İYİ Parti Meclis Üyesi Hasan Hakan Alpaslan'ın bu hafta atamasının yapılması bekleniliyor.  

Öte yandan yaptığımız araştırmalar sonucu; İYİ Parti kontenjanından Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Mansur Şen’in istifası sonrası Bolu Belediye Başkan Yardımcısı olarak kimin görev yapacağı tartışmalarının yaşandığı süreçte, İYİ Parti kanadında koltuğa sırayla oturulması noktasında görüş birliği oluştuğu bilgisine ulaştık. Ahmet Yılmaz’ın Belediye Başkan Yardımcılığı koltuğuna anlaşma çerçevesinde bir yıl oturacağı daha sonra görevi Hasan Hakan Alpaslan’a devir edeceği İYİ Parti kanadı tarafından daha önceden üzerinde anlaşılmış bir konu olduğu iddia edildi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler