Özcan, Mansur Yavaş’a sözünü hatırlattı

Özcan, Mansur Yavaş’a sözünü hatırlattı Özcan, Mansur Yavaş’a sözünü hatırlattı
A- A+
Reklam

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın seçimlerde dile getirdiği; “Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın, Akçakoca’daki Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne ait MTA Tesislerinin Bolu Belediyesi’nin kullanımına vereceği” sözü, gerçekleşmeyecek mi?

Özellikle dar gelirli vatandaşların Akçakoca’daki bu tesislerde tatil yapmasını hayal eden Başkan Özcan’ın tesislerle ilgili talebi sürerken, Yavaş’ın ise tesis için ihale hazırlığı içerisinde olduğu öğrenildi.

Geçtiğimiz hafta gerçekleşen Bolu Belediyesi Meclisinde tesislere talip olduğunu söyleyerek, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın verdiği sözü hatırlatan Özcan, bu akşam sosyal medyada yaptığı paylaşımla talebini ve sözü tekrar hatırlattı.

Yavaş’a 4 yıl önceki sözünü hatırlatan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan yaptığı paylaşımda; “Sayın Mansur Yavaş‘a 4 yıl önce gittim. Bolu’ya çok yakın olan ve Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin uhdesinde bulunan MTA yazlık tesislerini talep ettim. O zaman kendisi bana “Memnuniyetle veririm ama meclis çoğunluğum yok, bu kararı çıkartamam” demişti.

4 yıl önce verdiği söze istinaden, tesislerin Bolu Belediyesi’ne tahsisi için protokol imzalama yetkisini aldım. Sayın Mansur Yavaş, sözünün eri bir belediye başkanı olarak Türkiye’de tanınıyor ama Ankara Büyükşehir Belediyesi kaynaklı aldığım bilgilere göre, burası için ihaleye çıkma kararı alındığını duyuyorum. 

Muhtemelen Sayın Başkanın bundan haberi yoktur. Sadece sözünü hatırlatmak için bu meclis kararını aldık. Vereceği sözü tutacağından eminim ve hatırlatmak istedim” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler