Özcan rakiplerine başarılar diledi

Özcan rakiplerine başarılar diledi Özcan rakiplerine başarılar diledi
A- A+
Reklam

MHP ve AK Parti Genel Merkez yetkilileri arasında süren 2024 Yerel Seçim ittifak görüşmelerin iller bazında açıklaması yapılmasa da MHP ve AK Parti’nin Bolu’da seçimlerde kendi adayları ile yarışa girecekleri haberleri iki gündür kamuoyunu meşgul ediyor.

CHP Bolu Belediye Başkan Adayı olarak Bolu’da adaylığı ilk açıklanan isim olan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan; bu haberler sonrası bir açıklama yaparak AK Parti ve MHP’ye başarılar diledi.

Başkan Özcan yaptığı açıklamada; “Dün akşam itibariyle Bolu yerel basınında yer alan haberlerden öğrendiğim kadarıyla; AK Parti ve MHP Bolu’da yerel seçimlere ayrı girme kararı almışlar, hayırlı uğurlu olsun. Her iki siyasi partiye de başarılar diliyorum.

Bilgiye dayalı, projelerin ve vaatlerin yarıştığı güzel bir kampanya olmasını diliyorum ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler